zondag 2 juni 2019

bijna..

Nog 1 nachtje slapen en dan is het zover..

Morgen ochtend krijgen wij de sleutel van ons nieuwe huis! Wij hebben er ontzettend veel zin in om te starten met de verbouwing. Net als ons vorig huis hebben we weer een hoop plannen om te verbouwen.


Op de badkamer na moeten we eigenlijk alles aanpakken in het huis. Nieuwe keuken, nieuwe toilet, stucen, waterleidingen, vloerverwarming, etc. Maar we willen ons huis ook gaan verduurzamen.
Afgelopen maand hebben we de nodige voorbereidingen al getroffen. Morgenochtend wordt de container geplaatst, we hebben een verbouwplanning gemaakt en de bus staat al vol met gereedschap. Ook zijn de bouwmarkten al diverse malen bezocht voor het nodige uit te zoeken. Een goed begin is het halve werk.

In deze klusblog gaan we jullie meenemen in onze verbouwing waar we zo veel mogelijk proberen te posten. De oude berichten van ons vorige huis staan tijdelijk even offline om het overzicht te houden. Deze zullen later nog verschijnen in een archief mapje.

Leuk dat jullie ons willen volgen en tot snel!


3 opmerkingen:

  1. Ik ga de klusblog zeker volgen. Leuk!!!!
    Veel succes met klussen.

    Groetjes Karin

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Superleuk hoe jullie dit doen. Veel succes met de verbouwing en daarna natuurlijk heel veel geluk,liefde en gezelligheid toegewenst voor jullie gezinnetje!

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt dat je even komt kijken,
Het zou leuk zijn als je een berichtje achterlaat!
liefs,
tony & denise